Elk systeem is te koppelen

Je kunt capacityd® zien als een wereldstekker. Met welk systeem je ook werkt: het is te koppelen aan ons platform, dat we binnen de Microsoft Azure Cloud-omgeving hebben gebouwd. En ook aan onze applicaties.

Hierdoor worden álle relevante data inzichtelijk en kunnen we processen op elkaar afstemmen, optimaliseren en borgen. Ook verrijken we gegevens. Ons platform en de verschillende capacityd®-applicaties doen daarvoor het meeste werk. Of het nu gaat om meldingen uit het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS), hulpmiddelen uit het Object Beheer Systeem (OBS) of track & trace-data: menselijke foutmarges verdwijnen en er komt extra tijd voor in de plaats.

Capacityd Quote Slider 2

Welke rol speelt de factor mens bij capacityd®?
De medewerkers van capacityd® zijn heel belangrijk voor een succesvolle implementatie. Voordat we technologie toepassen, doen we namelijk eerst onderzoek naar de huidige situatie. Op basis daarvan kunnen we integraal doelen bepalen en prioriteiten stellen. Later in het proces zijn onze toetsingen en evaluaties onmisbaar.

Verrijken jullie ook data?
Absoluut. Werk je bijvoorbeeld met een onderhoudsbeheersysteem? Dan voegen we daar eenvoudig een schoonmaakfrequentie aan toe. Of een Track & Trace-locatie.

Hoe profiteren mijn medewerkers in de praktijk?
Op talloze manieren. Het belangrijkste is dat je collega’s dankzij efficiënte processen en een betere taakverdeling meer tijd kunnen besteden aan kerntaken. Dat verhoogt het werkplezier én verbetert de kwaliteit.

Ook maken we het leven van servicemedewerkers in je organisatie makkelijker. Zoeken naar hulpmiddelen? Dat is niet meer nodig. Onderhoud aan medische tools? Er komt vanzelf een melding binnen. De operatiekamer klaarzetten of schoonmaken? Ook dit soort taken zijn gewaarborgd.

Zorgt capacityd® ook voor ondersteuning in de uitvoer?
Dat is zeker mogelijk. Dankzij de samenwerking met een zusterondernemingen kunnen we zorgen voor schoonmaakmedewerkers, zorgondersteuners en facilitaire medewerkers.

Van wie is capacityd® eigenlijk een initiatief?
We zijn ontstaan binnen Hago Zorg en inmiddels aan het doorontwikkelen. Dat doen we door middel van een partnerschap tussen delaware (ontwikkelaar van de technologie) en Vebego (bedenker van het concept en gericht op de mens). Bij capacityd® komen beide werelden samen.

Capacityd® maakt gebruik van van slimme technologie, analyseert data om het werk van de zorgprofessional niet alleen leuker, maar ook makkelijker maken. En niet onbelangrijk: kostenverlagend.

Heb jij een uitdaging?

Wij hebben capacityd®

Wil je taken altijd door de juiste medewerkers laten uitvoeren? Op het juiste moment? En op de juiste manier? Daag ons uit om hiermee aan de slag te gaan. Wij hebben capacityd®.

Contact
Capacityd Quote Home