Over capacityd®

Capacityd® kijkt op een nieuwe manier naar het ontlasten van de zorgprofessional. Een innovatief bedrijf? Jazeker, echte innovatie start met het luisteren naar diegene die dagelijks “last” heeft van de knelpunten.
Onze focus is het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het werkplezier van de zorgprofessional. De resultaten van onze dienstverlening liegen er niet om. Vanuit de huidige pilots meten we méér werkplezier, méér tijd voor patiënt- en cliënt gerichte taken, kostenbesparing en een veiligere werkomgeving.

Capacityd® draait om drie belangrijke zaken: mensen en dan vooral de talenten die ze bezitten, technologie & data analyse en tot slot lean denken oftewel procesoptimalisatie. Met alle kennis die wij hebben van de ondersteunende processen in de zorg, zijn we op zoek gegaan naar hoe je nu echt kunt innoveren, hoe je écht kunt bijdragen.

Capacityd 01

Maatschappelijke bijdrage

Sandra Roso Sanchez, Directeur Marketing, Commercie en Innovatie: "Met capacityd® leveren we een maatschappelijke bijdrage. Ons hogere doel is om de Nederlandse gezondheidszorg betaalbaar én toegankelijk te houden voor iedereen in Nederland. We weten allemaal dat er een enorme arbeidsmarktkrapte is in de zorg, al jarenlang." Door het coronavirus is deze arbeidsmarktkrapte nog actueler en nijpender geworden. Krantenkoppen staan er vol mee. "Dit is geen houdbare situatie", gaat Sandra verder. "Laat staan dat dit financierbaar is."

Beter samenwerken

"We moeten de oplossing zoeken in beter samenwerken binnen de keten en integraal kijken naar oplossingsrichtingen. In de zorg draait het op de eerste plaats om de patiënten, cliënten en bewoners. Het primaire proces van zorg. Daar start de keten", legt Sandra uit. "Maar elk primair proces wordt ondersteunt door secundaire processen. Die zijn bedoeld om dat primaire proces zo veel mogelijk te ontlasten. Door deze slim in te richten zorgen we ervoor dat de zorgprofessional tijd heeft voor het échte werk: de zorg voor patiënten, cliënten en bewoners."

Een nieuwe wereld: Zorg Service

"Deze nieuwe wereld, die wij Zorg Service noemen, is een wereld waarin er plek is voor andere talenten in de zorg. Maar ook een wereld waarin we nóg een stapje verder gaan. We maken gebruik van van slimme technologie, analyseren data om het werk van de zorgprofessional niet alleen leuker, maar ook makkelijker maken. En niet onbelangrijk, we kunnen hiermee de kosten verlagen."

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over capacityd® en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op zodat onze specialisten mee kunnen denken.

Contact
Capacityd 02