Capacityd Mijn Zorg Talitha Muusse

‘Zorg is een onderwerp dat alle generaties aangaat’

Talitha Muusse is ondernemer, spreker en dagvoorzitter. Ze studeerde als Bedrijfskundige af op het onderwerp 'Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie' en stond aan de wieg van de Duurzame Jonge 100, een platform voor jonge duurzame ondernemers. Recent lanceerde zij Blikverruimers, een opleiding voor young professionals die toezichthouder willen worden. Ze is veelgevraagd spreker over de millennial-generatie. In januari 2021 presenteerde Talitha, samen met journalist Sven Kockelmann, zondagavond de talkshow ‘Op1’ op NPO1.

Mijn zorg

“Hoe we de zorg toegankelijk, kwalitatief en betaalbaar houden is een uitdaging die ons allemaal aangaat. Het zorgstelsel doet een groot beroep op de solidariteit tussen de generaties. Jongeren zijn bereid daaraan mee te betalen, maar verwachten wel dat oudere generaties zich openstellen voor innovaties die de zorg betaalbaar houden.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 12 1

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.