Capacityd Mijn Zorg Talitha Muusse

‘Zorg is een onderwerp dat alle generaties aangaat’

Talitha Muusse is ondernemer, spreker en dagvoorzitter. Ze studeerde als Bedrijfskundige af op het onderwerp 'Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie' en stond aan de wieg van de Duurzame Jonge 100, een platform voor jonge duurzame ondernemers. Recent lanceerde zij Blikverruimers, een opleiding voor young professionals die toezichthouder willen worden. Ze is veelgevraagd spreker over de millennial-generatie. In januari 2021 presenteerde Talitha, samen met journalist Sven Kockelmann, zondagavond de talkshow ‘Op1’ op NPO1.

Mijn zorg

“Hoe we de zorg toegankelijk, kwalitatief en betaalbaar houden is een uitdaging die ons allemaal aangaat. Het zorgstelsel doet een groot beroep op de solidariteit tussen de generaties. Jongeren zijn bereid daaraan mee te betalen, maar verwachten wel dat oudere generaties zich openstellen voor innovaties die de zorg betaalbaar houden.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 12 1

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Eric Corton

‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Sandra Roso Sanchez

‘Laat de zorg weer zorgen’

Sandra Roso Sanchez is sinds april 2018 als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Hago Zorg. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.
1 min.