Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg. André is al lange tijd onder de indruk van de mensen die in de zorg werken, met hun passie voor de zorg en voor hun cliënten. Hij maakt zich sterk om in een soms weerbarstige sector een duidelijke koers uit te zetten en zo die bevlogenheid te koesteren en te vergroten.

Mijn zorg

“Mijn grootste passie is om een organisatie van 1.300 mensen te mogen meenemen en inspireren in een veranderend landschap. Ik sta ten dienste van mijn mensen. Ik moet zorgen dat zij hun werk kunnen doen, iedere dag weer. Wij maken echt keuzes waarbij we de toekomst van de zorg voor ouderen vormgeven. Dat voel ik als een enorme verantwoordelijkheid. In de zorg gaat het over mensen en welzijn, veiligheid en geborgenheid. Dat is een opgave, maar ook een mooie taak.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 7

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Eric Corton

‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Sandra Roso Sanchez

‘Laat de zorg weer zorgen’

Sandra Roso Sanchez is sinds april 2018 als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Hago Zorg. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Henk Heinen

‘De behoefte bestaat, maar er is nog veel werk te verzetten’

Henk Heinen is research consultant bij marktonderzoeksbureau Motivaction. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en communicatiewetenschapper. In 2021 verrichtte hij in opdracht van Vebego kwalitatief onderzoek naar oplossingen voor werkdruk in de sector.
< 1 min.