Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg. André is al lange tijd onder de indruk van de mensen die in de zorg werken, met hun passie voor de zorg en voor hun cliënten. Hij maakt zich sterk om in een soms weerbarstige sector een duidelijke koers uit te zetten en zo die bevlogenheid te koesteren en te vergroten.

Mijn zorg

“Mijn grootste passie is om een organisatie van 1.300 mensen te mogen meenemen en inspireren in een veranderend landschap. Ik sta ten dienste van mijn mensen. Ik moet zorgen dat zij hun werk kunnen doen, iedere dag weer. Wij maken echt keuzes waarbij we de toekomst van de zorg voor ouderen vormgeven. Dat voel ik als een enorme verantwoordelijkheid. In de zorg gaat het over mensen en welzijn, veiligheid en geborgenheid. Dat is een opgave, maar ook een mooie taak.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 7

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.