Capacityd Mijn Zorg Deborah Nas

‘Technologische vernieuwing roept altijd weerstand op’

Deborah Nas is hoogleraar strategisch design voor technologische innovatie aan de TU Delft. Daarnaast spreekt en adviseert ze over technologie en innovatie en is ze auteur van het boek "Design Things That Make Sense". Deborah weet wat er leeft onder zorgprofessionals.

 

Mijn zorg

“Het is aan het bestuur hoe winst uit automatisering of robotisering wordt ingezet. Als het alleen wordt ingezet als kostenbesparing of effiencyverhoging wordt nieuwe technologie niet snel omarmd. Als medewerkers merken dat ze worden ontlast of er meer tijd overblijft voor menselijk contact, zullen ze verandering eerder verwelkomen.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 10

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.