Capacityd Mijn Zorg Deborah Nas

‘Technologische vernieuwing roept altijd weerstand op’

Deborah Nas is hoogleraar strategisch design voor technologische innovatie aan de TU Delft. Daarnaast spreekt en adviseert ze over technologie en innovatie en is ze auteur van het boek "Design Things That Make Sense". Deborah weet wat er leeft onder zorgprofessionals.

 

Mijn zorg

“Het is aan het bestuur hoe winst uit automatisering of robotisering wordt ingezet. Als het alleen wordt ingezet als kostenbesparing of effiencyverhoging wordt nieuwe technologie niet snel omarmd. Als medewerkers merken dat ze worden ontlast of er meer tijd overblijft voor menselijk contact, zullen ze verandering eerder verwelkomen.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 10

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Eric Corton

‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Sandra Roso Sanchez

‘Laat de zorg weer zorgen’

Sandra Roso Sanchez is sinds april 2018 als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Hago Zorg. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.
1 min.