Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement. Die overtuiging resulteert in een gemeenschappelijke ambitie voor de bedrijven, klanten en andere stakeholders. De kracht van het collectief: samen kun je veel bereiken, ook op sociaal gebied.

Mijn zorg

“Ik wil betekenisvol werk bieden voor zoveel mogelijk mensen. Wij werken met veel mensen met een beperking, met een taalachterstand, met lager opgeleiden. Werk waarin je gewaardeerd wordt, waar je energie van krijgt en waar je ook nog voor betaald wordt – dat is een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. Dat hogere doel geeft mij meer dan genoeg energie om elke dag weer aan de slag te gaan.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 3

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Marc Hendriks

‘Regionale ziekenhuizen zijn druk bezig de zorg van de toekomst in de regio te ontwikkelen’

Marc Hendriks is voorzitter van de raad van bestuur van het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Hij heeft ervaring als bestuurder in verschillende zorgorganisaties in zowel de care als cure.
1 min.