Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening. En gelooft in de mogelijkheid om samen positieve impact te maken op iedereen in de zorg.

Mijn zorg

“Positieve impact hebben op ieder mens in de zorg, dat is waar ik iedere ochtend voor opsta. Dat verschil, die impact, maken we samen met onze medewerkers – die dragen wij op handen. Zij maken het verschil, zijn hartelijk, kennen de mensen waarvoor zij met plezier de klus klaren en weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Het bieden van zoveel mogelijk impact- en betekenisvolle banen – daar gaat het mij echt om.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 1

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Capacityd Mijn Zorg Marc Hendriks

‘Regionale ziekenhuizen zijn druk bezig de zorg van de toekomst in de regio te ontwikkelen’

Marc Hendriks is voorzitter van de raad van bestuur van het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Hij heeft ervaring als bestuurder in verschillende zorgorganisaties in zowel de care als cure.
1 min.