Capacityd Mijn Zorg Henk Heinen

‘De behoefte bestaat, maar er is nog veel werk te verzetten’

Henk Heinen is research consultant bij marktonderzoeksbureau Motivaction. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en communicatiewetenschapper. In 2021 verrichtte hij in opdracht van Vebego kwalitatief onderzoek naar oplossingen voor werkdruk in de sector.

Mijn zorg

“Omdat de werkdruk zo hoog is kunnen jongeren niet goed worden begeleid, senioren verdwijnen en de nieuwkomers raken gedesillusioneerd in het vak. Die vicieuze cirkel moet worden doorbroken.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 4

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Ton Goedmakers

‘Ik geloof sterk in geven en krijgen’

Ton Goedmakers is de derde generatie in het familiebedrijf Vebego, met 42.000 medewerkers. Na managementfuncties in Nederland en Zwitserland is hij sinds 2018 lid van de Executive Board van Vebego. In 2021 werd hij benoemd tot CEO. Ton gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Rintje Schievink

‘Ik ben blij dat we samen deze stappen zetten’

Rintje Schievink werkt sinds 1987 bij het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan.
< 1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.