Capacityd Mijn Zorg Henk Heinen

‘De behoefte bestaat, maar er is nog veel werk te verzetten’

Henk Heinen is research consultant bij marktonderzoeksbureau Motivaction. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en communicatiewetenschapper. In 2021 verrichtte hij in opdracht van Vebego kwalitatief onderzoek naar oplossingen voor werkdruk in de sector.

Mijn zorg

“Omdat de werkdruk zo hoog is kunnen jongeren niet goed worden begeleid, senioren verdwijnen en de nieuwkomers raken gedesillusioneerd in het vak. Die vicieuze cirkel moet worden doorbroken.”

Download en lees verder
Capacityd Mijn Zorg 4

Meer blogs

Capacityd Mijn Zorg Eric Corton

‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Sandra Roso Sanchez

‘Laat de zorg weer zorgen’

Sandra Roso Sanchez is sinds april 2018 als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Hago Zorg. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.
1 min.