‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’
Capacityd Mijn Zorg Eric Corton
Capacityd Mijn Zorg Dennis Moeke

‘Het ontbreekt in de zorg aan ondernemerschap’

Dennis Moeke is lector logistiek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Met praktijkgericht logistiekonderzoek biedt hij ondersteuning bij het zoeken naar oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals het betaalbaar houden van de zorg.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Stella Salden

‘De zorg kan veel meer leren van andere partijen’

Stella Salden is voorzitter en bestuurder van NU’91, de onafhankelijke beroepsorganisatie van verpleegkundigen en verzorgenden en aanverwante beroepen die zowel de beroepsinhoudelijke als de arbeidsvoorwaardelijke belangen van zorgprofessionals behartigt. Eerder bekleedde ze bestuursfuncties bij onder meer seniorenorganisatie Unie KBO en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Deborah Nas

‘Technologische vernieuwing roept altijd weerstand op’

Deborah Nas is hoogleraar strategisch design voor technologische innovatie aan de TU Delft. Daarnaast spreekt en adviseert ze over technologie en innovatie en is ze auteur van het boek "Design Things That Make Sense". Deborah weet wat er leeft onder zorgprofessionals.
< 1 min.
Capacityd Mijn Zorg Marc Hendriks

‘Regionale ziekenhuizen zijn druk bezig de zorg van de toekomst in de regio te ontwikkelen’

Marc Hendriks is voorzitter van de raad van bestuur van het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Hij heeft ervaring als bestuurder in verschillende zorgorganisaties in zowel de care als cure.
1 min.
Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur

‘Het gaat ons om de betekenisvolle banen’

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening.
1 min.