‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’

Eric Corton is zanger, acteur, auteur, presentator en diskjockey. Hij schitterde in 2018 als hoofdrolspeler in het toneelstuk Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst. Een rol die heel dichtbij Eric kwam.
1 min.
‘Persoonlijke zorg biedt troost in tijden van ongeluk’
Capacityd Mijn Zorg Eric Corton
Capacityd Mijn Zorg Andre Brand

‘We moeten het andere gesprek met elkaar durven voeren’

André Brand begon in de verzekeringsbranche. Tot 2010 was hij directeur Zorg bij Achmea. Daarna maakte hij de overstap naar de thuiszorg, als directievoorzitter bij Zorgbalans. Vanaf 2015 was hij directievoorzitter van Cordaan Zorg in de Wijk. Sinds juli 2020 is André Brand bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie HilverZorg.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Sandra Roso Sanchez

‘Laat de zorg weer zorgen’

Sandra Roso Sanchez is sinds april 2018 als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Hago Zorg. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Henk Heinen

‘De behoefte bestaat, maar er is nog veel werk te verzetten’

Henk Heinen is research consultant bij marktonderzoeksbureau Motivaction. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en communicatiewetenschapper. In 2021 verrichtte hij in opdracht van Vebego kwalitatief onderzoek naar oplossingen voor werkdruk in de sector.
< 1 min.
Capacityd Mijn Zorg Joep De Groot

‘Mijn droomscenario is een zorg die nog persoonsgerichter gaat worden’

Joep de Groot is voorzitter van de Raad van Bestuur van CZ, een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Hij voelt zich als bestuurder van CZ medeverantwoordelijk voor het beschikbaar en toekomstbestendig houden van goede betaalbare zorg voor wie het nodig heeft.
1 min.
Capacityd Mijn Zorg Talitha Muusse

‘Zorg is een onderwerp dat alle generaties aangaat’

Talitha Muusse is ondernemer, spreker en dagvoorzitter. Ze studeerde bedrijfskunde en stond aan de wieg van de Duurzame Jonge 100, een platform voor jonge duurzame ondernemers. Ze is veelgevraagd spreker over de millennial-generatie.
1 min.